Werken bij

Vacatures OBSD B.V.

Marketing en communicatie stagiair(e) gezocht (per direct)

Marketing en communicatietalent gezocht bij Odekerken Bestuurs- & Secretariaatsdiensten (OBSD B.V.). OBSD levert volledig ondersteunende diensten voor bedrijven én branche- en belangenverenigingen, met een breed scala aan klanten.

Eén van de klanten van OBSD B.V. is facily LAW, een juridisch adviesbureau voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) en particulieren en richt zich met name op de facilitaire wereld. Door jarenlange praktijkervaring binnen de juridische en facilitaire wereld ligt de focus van dit kantoor op het bieden van full-service juridische ondersteuning binnen het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Vanwege interne ontwikkelingen binnen dit specifieke bedrijf én ter ondersteuning van wat marketingactiviteiten bij een aantal andere klanten van OBSD zijn wij per direct op zoek naar een marketing en communicatie stagiair(e).

Onder leiding van een marketing en communicatiedeskundige van OBSD ga je diverse marketing en communicatiewerkzaamheden uitvoeren. Je gaat werken op een informeel kantoor waarbij je onder andere meedenkt bij het opstellen en ontwikkelen van de marketing en communicatiestrategieën. Daarnaast zijn er ook “klusjes” die nu eenmaal moeten gebeuren, maar je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng.

Kortom: word je enthousiast van marketing en communicatie en vind je het leuk om creatief mee te denken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun je van ons verwachten:

• Een uitdagende en leerzame stage binnen een gezellig kantoor,
  • Veel ruimte voor eigen inbreng,
  • Aantrekkelijke stagevergoeding,
  • Praktijkervaring opdoen op marketing en communicatie gebied én binnen de juridische en facilitaire branche,
  • Samenwerken met een marketing en communicatiedeskundige,
  • Gratis lunch.

Wat verwachten wij van jou:

• Je werkt georganiseerd en overzichtelijk,
  • Je bent creatief en vindt het leuk om mee te denken over marketing en communicatieplannen,
  • Je hebt affiniteit met de juridische wereld,
  • Je kunt snel schakelen,
  • Je kunt goed overweg met Word, Excel, PowerPoint,
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift,
  • Je bent punctueel,
  • Je bent stressbestendig,
  • Je volgt een relevante marketing en/of communicatieopleiding,
  • Je bent zelfstandig, maar kunt ook in groepsverband samenwerken,
  • Je bent op zoek naar een stageplek van 24 tot 40 uur per week,
  • Je bent per direct beschikbaar.

Herken jij je in bovenstaande tekst? Reageer dan snel en stuur je motivatiebrief en CV aan: info@obsd.nl ter attentie van Mirjam Odekerken.