Werken bij

Vacatures OBSD B.V.

Odekerken Bestuurs- en Secretariaatsdiensten (OBSD) levert volledige ondersteunende administratieve en organisatorische diensten voor bedrijven en branche- en belangenverenigingen. OBSD biedt deze ondersteunende diensten aan, zonder dat bedrijven en organisaties zelf het personeel in dienst hoeven te nemen. OBSD onderscheidt zich daarmee van traditionele secretaressebureaus.

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

Open sollicitaties of sollicitaties naar een stageplek op secretarieel gebied zijn altijd welkom.

Contact:

Met betrekking tot sollicitaties kan er contact opgenomen worden met Mirjam Odekerken via telefoonnummer 085 – 2 10 12 18. Sollicitatiebrieven met daarin een uitgebreide motivatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je sturen naar mirjam@obsd.nl. Alleen schriftelijk gemotiveerde sollicitaties met CV zullen in behandeling worden genomen.